joi, 4 mai 2017

Vasile Ivașca. Circumcizia e Protecție a evreului. Botezul cu apă a lui Ioan. Apa e un element vital și sacru a omeniri, mai mult decât un botez.



Mare Zeu Vasile, Vasile executând Pranayama alternativă.

Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Zeii Medii și Tati Shiva.



Am introdus o nouă lecție despre circumcizie, unde am arătat că circumcizia e mai mult ca un semn, e de fapt protecția a poporului Evreu. Prin semnul circumciziei Iehova se obligă să protejeze poporul evreu. În acest fel poporul evreu va beneficia de o protecție. Am arătat ce e botezul cu apă a lui Ioan Botezătorul, importanța acestui botez, sacralitatea acestui botez, etc. Pe acest blog majoritatea care îl studiază sunt creștini sau yoghini Americani, ce să zic Eu cinste lor. Ce să vă zic Eu trebuie să iubiți poporul evreu așa cum l-a iubit Iehova sau poporul Român sau Eu Mare Zeu Vasile, Vasile. Fiica evreului din satul Josani Solomon Margareta s-a căsătorit cu un român medic. Au emigrat în Israel și în anul 1967 a fost mobilizat pe frontul din Sinai(Egipt) și a fost împușcat mortal. A doua zi s-a transmis moartea lui și a fost o mare jale în toată zona Beiuș.
Ce este de fapt protecția? Prin protecție înțelegem faptul de a proteja, ocroti, de a apăra o persoană sau mai multe sau o instituție. Avem Protecția muncii care este un ansamblu de măsuri luate pentru ocrotirea vieți și sănătăți celor care muncesc sau asigurarea desfășurări muncii în condițiile cele mai bune. Protecția este un sprijin, ajutor dat cuiva de o persoană influentă pentru obținerea unui avantaj. Pentru a realiza protecția trebuie să avem om de protecție, oameni de protecție, formații militare de protecție, etc. Pentru a realiza protecția în bune condiții aceste unități de protecție trebuie să fie dotate cu dispozitive de protecție și sisteme mai sofisticate de protecție. Un dispozitiv simplu de protecție este siguranța fuzibilă. Siguranța este formată dintr-un fir subțire de cupru(liță) care funcționează pe baza efectului termic al curentului, la un scurt circuit curentul crește și siguranța se topește și curentul electric este întrerupt.
Cum funcționează Circumcizia ca protecție a evreilor. Pentru a putea funcționa Circumcizia, Iehova le-a cerut evreilor să aducă sacrificii. Fără sacrificii circumcizia nu funcționează. În acest caz Iehova plătește Marilor Zeii să-i protejeze pe evrei, aleșii lui cu semn. Pentru a funcționa corect Protecția prin Circumcizie, trebuie să facem următoarele: a). Să facem sacrificii; b). Să-l iubim pe Iehova cu tot sufletul și cu totă puterea; c). Să preamărim numele lui Iehova; d). Să aducem rugăciuni și închinări de slavă lui Iehova; e). Să respectăm canoanele și perceptele religiei Iudaice din moși strămoși. După ce Avraam a adus jertfă berbecul în locul fiului său Isaac el a pus locului acela numeleDomnul va purta de grijă.” Timpul a trecut și azi acelui munte i-se spune „Domnul va purta de Grijă.
În ce mod asigură protecție circumcizia. Circumcizia asigură protecție la: bolii, dezastre naturale, accidente, succes în afaceri, etc. În Babilon evrei au fost robi până la un moment și totuși ei sau întors în Țara Canaanului.
Avantajele protecției prin circumcizie. Primul avantaj ar fi „solidaritatea întregului popor Evreu.” Cum am ziceToți pentru unul și unul pentru toți.Evrei bogați au obligația să îi sprijine financiar pe evreii săraci și cei pe cei căzuți în suferință. Exemplu, evrei vânduți ca sclavi în Spania au fost imediat răscumpărați de evrei bogați. În acest mod, evreii săraci nu au plătit nimic evreilor bogați pentru răscumpărare.

Mare Zeu Vasile, Vasile în Tinerețe.

Muntele Măslinilor loc Sacru al Evreilor și Creștinilor.


Concluzie la perioada Spaniolă a evreilor.
Oare Eu vă întreb așa să fie cum spun istorici despre acestă perioadă. Eu zic că nu și nu. De ce acest fapt pentru că evrei sunt un popor ales după un „Merit Religios.” Deci evrei nu sunt un popor de prostănaci ci sunt cei mai deștepți și mai șmecheri. Prima concluzie este, oare nu știau evrei, că până la urmă musulmani vor pierde sudul Spaniei, „Știau foarte bine acest fapt.” Dar evrei au apreciat corect ce câștig vor avea în perioada musulmană. În această perioada cuprinsă de peste 200 de ani, în serviciul musulmanilor, evrei au strâns bogății uriașe. Aceste bogății au fost transformate în aur și duse în țările musulmane unde evrei erau bine apreciați, una din aceste țări este Turcia. Deși Spanioli nu i-au lăsat să se organizeze pe evrei, totuși ei aveau un conducător a lor, care era ajutat și respectat de ei. Mai mult evrei aveau informatori la niveluri foarte înalte în societatea Spaniolă și de acolo ei își culegeau informațiile despre modul cum va evolua societatea Spaniolă. În martie 1492 evrei sunt somați să părăsească Spania începând cu luna august a anului 1492. Evrei când au aflat ce le pregătește poporul Spaniol au făcut și ei o strategie și 200 de mii de evrei au trecut la religia catolică. Astfel bunurile de valoare au fost plasate la acești evrei creștinați. Concluzie, datorită circumciziei evrei aveau și solidaritatea în masă. Dacă evrei ar fi fost de la început cu spanioli nu ar fi putut stânge acele bogății uriașe, pe care le au ei în America de azi. Marile bănci evreiești din America sunt construite și pe capitalul acumulat în Spania de evrei. Domnilor Americani când vedeți bănci evreiești în Americaștiți că o parte din câștigul acumulat acolo va reveni și populației din Israel și evreilor din lumea întreagă. În anul 1992 regele Spaniei a invitat evrei să se reîntoarcă în Spania. Dar nici unul nu a doritvadă Spania de azi. Evrei știu din experiența trăită în Spaniaspanioli i-au umilit și tratat foarte rău. În această perioadă spaniolă a evreilor, ei nu au văzut iubirea față de ei. Când voi vorbi despre România voi arata iubire manifestată de poporul român față de evrei.
Defectele Circumciziei. Este o protecție bună, dar nu poate fi transmisă în următoarea întrupări. Acest fapt se datoreazăcircumcizia se face numai în corpul fizic și nu are nimic cu corpul subtil. Astăzi circumcizia are numai rolul de protecție și e depășită de protecțiaCreștină.

Mare Zeu Vasile, Vasile în timpul efectuări stagiului militar.

Zidul Plângeri, loc sacru al poporului Evreu.


Botezul cu apă în religia creștină el a fost introdus de prorocul Ioan.
Primul Botez cu „Duhul Sfânt” a fost introdus de Isus Hristos acum 2000 de ani. Acest botez era și înainte, dar el era făcut cu apă de către prorocul Ioan. Cine este Ioan Botezătorul? Ioan boteza la râul Iordan și o delegație de preoți și leviți(mai mult Farisei) au venit să-l întrebe, pe IoanTu cine ești?” Ioan a zis : 1. „Eu sunt glasul celui care strigă în pustie; ” 2. „Neteziți calea domnului” cum a zis prorocul Isaia. Răspunsul meu la „Glasul celui care strigă în pustie.” Da pe atunci Ioan trăia în pustiu și se hărănea cu miere de albine și tot ce spunea El îl lua vântul și îl împrăștia în pustiu și se pierdea în infinit. Așa era acum 2000 de ani. Dar ce spun Eu azi. Ioan Botezătoru e ultimul mare Proroc Iudeu. În acest caz Ioan este întrupat să ne prezinte pe Isus și Botezul cu Duhul Sfântîn toată măreția și splendoarea Sa. Și mai mult că acest botez cu „Duhul Sfânt” va avea ca fundament pe care se face principul apă. În acest caz apa este: a). Elementul vital al vieți; b). Și principiul „Sacru al Creației.
Cine este de fapt Ioan Botezătorul? Cum este redat în Biblie? În acele timpuri Ioan era găsit în pustiu și botezând în apa Iordanului. În una din zile la botezul lui Ioan sosește și Isus. În acest mod Isus a venit la Iordan să fie botezat de Ioan și a venit direct la Ioan, care cum la văzut a strigatIată Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumi !” Ioan spune în continuareDupă mine vine un Om care este înaintea mea.” În acest caz Eu botez cu apă, iar El botează cu Duh Sfânt.
Ce spun Eu Mare Zeu Vasile, Vasile despre Ioan Botezătorul. Ioan face parte din marea întrupare a prorocilor poporului Iudeu. Și Ion primește misiune de la Iehovane prezinte pe Isus. Se știe că în Vechiul Testament venirea lui Isus este spusă de mulți Proroci. Și unul dintre acestea este prorocul Isaia. Acesta este prima sarcină a lui Ioan de prezentator a vechiului testament. A doua sarcină este este de al cunoaște pe cel care boteză cu Duhul Sfânt în plan fizic. În acest sens Ioan a avut o viziune în vis sau a fost înștiințat direct de un Înger. Ioan nu ne precizează clar cum a fost înștiințat să îl recunoască pe Isus. Iată cum spune Ioan că trebuiearate mântuitorul Omenirii. Ioan spune: Trebuievăd coborându-se din cer un porumbel, care este de faptDuhul Sfânt” și care trebuie rămână pe capul lui. Acela este Cel care botează cu Duhul Sfânt. În continuare să lămuresc ce e un porumbel pe capul lui Isus.
Porumbelul pe capul lui Isus. Un creștin spun cu nonșalanțăvezi Doamne a venit porumbelul și s-a pus pe capul lui Isus și Ioan la recunoscut pe Isus ca Mântuitorul Omeniri. Oare acestă explicație puerilă poate să fie ceva valoros. Nu și Nu, Marii Zei nu acceptă așa o comedie a lui Iehova. Marii Zei nu acceptă ca ordinele și lămuririlefie transmise ființelor umane în mod vizibil. Fecioara Maria și Iosif au primit prin Îngeri și vise toate mesajele. La aducerea în templu pentru a fi circumcis la opt zile, Isus este recunoscut numai prorocița Ana și sfântul Ștefan. În acest caz sfântul Ștefan a fost anunțat de Duhul Sfânt de venirea lui Isus, iar prorocița Ana a văzut nimbul de lumină pe capul lui Isus. Toți evrei prezenți în sinagogă au văzut în Isus un copil normal ca și oricare alt copil Evreu.
Cum la recunoscut totuși Ioan pe Isus. Eu vă spun că pe capul lui Isus nu a stat nici un porumbel fizic. Ioan a petrecut mult timp în pustiu. El avea o îmbrăcăminte din păr de cămilă și o centură de piele în jurul mijlocului. Hrana sa era simplă din lăcuste și miere sălbatică. Următoarele proceduri de purificare îi erau caracteristice lui Ioan Botezătorul: post și rugăciuni; respectarea tuturor canoanelor religiei Iudaice; iubirea cu ardoare a lui Iehova. Ioan s-a purificat foarte mult și a reușit să-și deschidă Ajna Chakra. Deci din cei prezenți la botezul lui Isus numai Ioan a văzut porumbelul pe capul lui Isus, iar evrei prezenți acolo nu au văzut nimic care să le ateste că Isus ar fi mântuitorul lumi.
Ioan Botezătorul transferă lui Isus, în momentul botezului toată gloria obținută de el în viața sa religioasă. Cum face Ioan acest fapt? Ioan boteza mai tot timpul mulți foarte mulți evrei, atât în pustiu cât și la râul Iordan. Ioan era un proroc evlavios și iubit de evrei și așa evrei aveau încredere în el. Când boteza în pustiu și apa Iordanului Ioan îi mai apostrofa pe farisei și saduchei cu cu cuvintele de ocară: „Pui de vipere , cine va înștiințatfugiți de mânia celui care vine?” În acest fel Ioan a reușit aibă o mare glorie în poporul evreu, era cunoscut în Ierusalim și toată Iudea și împrejurimile Iordanului. Văzându-l că vine la el Isus, Ion prin cuvinte simple arată celor prezenți că de acum încolo, botezul lui cu apă încetează și locul lui este luat de botezul cu Duh Sfânt a lui Isus. Printr-un vicleșug Irodiada soția lui Irod Antipa și fata sa reușesc să-i smulgă lui Irod condamnare lui Ioan botezătorul, prin tăierea capului și aducerea pe tavă a capului în fața lor. Find în temniță Ioan reușește să- le comunice ucenicilor lui că de acum încolo Isus va fi învățătorul lor. Ca o concluzie, Ioan vede că Botezul lui cu apă va fi numai un fundament al al Botezului cu Duh Sfânt. Ioan este conștientrolul lui s-a încheiat și acceptă prigoana la care va fi supus.
Concluzie la Ion Botezătorul. Care sunt totuși meritele lui Ioan? 1. Prezentatorul lui Isus; 2. Ioan este identificatorul lui Isus; 3. Ioan este primul care transmite toată gloria(averea) sa lui Isus și Creștinismului.

Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Isus Hristos Mântuitorul creștinilor.

Așa și-o închipuie Indieni pe Maya.

Apa ca element indispensabil vieți și sacralitatea apei.
Apa are multe aspecte și multiple întrebuințări. Eu voi lua două foarte importante: 1. Apa ca element indispensabil vieții. 2. Apa ca element sacru.
Ce este de fapt elementu apă și elementul subtil apă? Să zic că sunteți foarte obosit și faceți o baie fierbinte. După terminarea băii veți constata că oboseala a trecut și funcțiile vitale ale corpului au revenit la normal. Circuitul apei în natură. Da apa cade pe pământ sub formă de precipitații(ploaie sau zăpadă), acestea ajung în apele curgătoare, de aici sunt depozitate în lacuri, mări și oceane; de aici prin evaporare sunt săltate în atmosferă și cad înapoi pe pământ sub formă de precipitații. Deci vedem că între lacuri, mări și oceane apa își schimbă starea de agregare din lichidă ea trece în stare gazoasă. De ce acest fapt? Între starea lichidă și cea gazoasă avem un filtru care nu lasă particulele, grele sau cele impregnate cu negativități să urce în atmosferă. În acest caz aceste particule grele se descompun și sunt hărănite plantele și animalele care trăiesc în apă. Tot acest mare circuit permanent al naturi este de fapt fluviul purificator al vieții. „Fără apă nu există viață pe pământ.
Ce se mai spune despre apă? Leonardo da Vinci a spus: „Apei ia fost dat puterea magică de a deveni seva vieți pe pământ.” Ea este o asemenea sevă că la sânul ei a apărut viața. Dacă analizăm mai mult faptele vedem că la baza aceste creații vizibile stau soarele și apa. În apă a apărut viața pe pământ, pentru că ea reprezintă unul din cei mai perfecți solvenți pe care i-a produs natura. În apă sunt dizolvate numeroase substanțe minerale, dar acestea își păstrează nealterate proprietățile chimice și biologice. Apa acoperă 2/3 din suprafața Terrei. Corpul uni om adult conține aproximativ 70% apă.
Acțiune apei asupra organismului. Apa acționează asupra organismului pe mai multe căi, dar despre două voi vorbi și Eu. Excitația termică și excitația mecanică. Organul care mijlocește aceste excitații este pielea. Excitația termică a apei este condiționată de temperatura apei. În funcție gradul acestei temperaturi hidroterapia este subdivizată în trei: 1. Crioterapia când se folosește apă sub formă de ghiață; 2. Hidroterapia propriu-zisă, când se folosește apă între 0o C și 42o C. Termoterapia, când se folosește apa sub formă de vapori la o temperatură ce variază între 42 – 80o C, sau când căldura este administrată pe cale aerului supra încălzit.
Excitația mecanică a apei asupra pielii. Această excitație este dată de presiunea mecanică a apei a asupra pielii corpului. Această presiune variază în funcție de aria expusă la apă. În lungul unui fir de apă avem două presiuni, presiunea dinamică și presiunea statică. În cazul presiuni dinamice noi ne expunem transversal pe firul de apă, iar când suntem în marginea râului asupra corpului nostru acționează presiunea statică. Aceste două tipuri de presiune exercită un puternic masaj asupra corpului. Și Eu făceam baie în râul Mureș de multe ori. Răul Mureș are o puternică presiune dinamică, Eu stăteam de multe ori în apă până la brâu și asupra corpului meu făcea o puternică presiune apa creștea în jurul corpului meu cu aproape o palmă. În acest mod apa îmi masa(aici strângea) puternic corpul. Dacă stăteam jumătate de oră în apă și ieșeam afară, observamparcă corpul a fost supt de apă Mureșului. Se produse efectul de vasoconstricție.


Mare Zeu Vasile, Vasile la 14 ani la Josani.



Așa arată Valea Roșiei la Josani în luna Aprilie.



Efectele apei reci și efectele apei calde.
Tratamentul cu „Băii de apă rece și apă caldă a asupra organismului au un caracter general și produc modificări ale lumenului vaselor circulare. Acestă modificare poate fi o vasoconstricție sau vasodilatație. Băile de apă rece produc vasoconstricție. În acest caz la suprafața pielii are loc o îngustare a lumenului vaselor circulare, în acest caz sângele va fi obligat să meargă spre mijlocul corpului. În acest caz organele consumatoare de sânge: inima, plămâni, splina, ficatul, pancreasul și rinichi sunt puternic alimentate cu sânge. Vasoconstricția determină o creștere a presiuni arteriale, iar vasodilatația o scădere a presiuni arteriale. O baie de apă rece urcă pentru scurt timp tensiunea arterială, după aceia se produce o scădere a tensiuni arteriale, până se ajunge la faza de hipotermie. Corpul subtil reacționeazăîncălzească corpul grosier, dar dacă noi stăm în apă, răceala și frigul se instalează și pe corp apar așa-numita piele de gâscă sau găină(contracții ale pielii). Dacă noi mai stăm în apă se produce așa numitul tremur general al corpului.
Câteva sfaturi utile: 1. Băile calde de peste 37 – 39o C provoacă o vasodilatație periferică, cu scăderea consecutivă a tensiuni arteriale și cu o tahicardie moderată. 2. Băile de peste 40o C obosesc inima. În acest caz frecvența contracțiilor cardiace urcă la 100 – 120 de bătăi pe minut, în această fază se produce scurtarea diastolei, fenomen care împiedică o bună irigare a mușchiului inimi, care fiind supus la o muncă suplimentară. Acest fenomen duce la obosirea inimi. 3. Băile reci și fierbinți practicate alternativ, de scurtă durată duc la creșterea tonusului musculaturii striate și la creșterea randamentului muscular. 4. Aceste băi reci și calde scurte au o influență și asupra metabolismului în general. 5. Băile reci influențează puternic metabolismul, au o acțiune excitantă, atât asupra asimilării cât și asupra dezasimilării, deci ele intensifică metabolismul. 6. Băile calde accentuează metabolismul grăsimilor, ca și pe cel al glucidelor, iar dacă baia în cauză se prelungește, se produce și o dezasimilarea a protidelor, cu eliminarea consecutiv crescută de uree și acid uric. 7. Băile au o puternică influență asupra sistemului nervos astfel: a). Băile reci accelerează funcțiile psihic, făcându-le pe acestea mai vii, producând apariția unor senzații de bună dispoziție și unei dorințe necesare de a face mișcare. 8. Băile calde în general, inhibă sistemul nervos, acest fapt se explică prin senzația de somn continuu și calmare. E adevărat că tratamentul prin hidroterapia hipertermică, băile cu aburi, sauna au o acțiune puternică asupra organismului, dar că acum nu le putem trata, ocupă mult spațiu.
Concluzie generală la tratamentul cu băii de apă rece și caldă. Așa cum v-am mai spus Eu vă prezint numai yoga și tratamentele aplicate de mine. În acest caz Eu am făcut tratamentul cu apă rece, iar acestă apă rece au fost Râul Valea Roșiei și Râul Mureș și în armată am făcut baie în Râul Bârzava. Deci pe post de apă rece erau aceste râuri, iar pe post de apă caldă era Sorele. Dacă nu era Soare vizibil nu făceam baie. Avem 6 ani când am făcut prima dată baie în râul Valea Roșiei și am avut un copil mai mare supraveghetor. La un moment dat el mă scapă de sub supravegherea sa și Eu văd copii mai mari întărând în apă, înotând și jucându-se cu apa. Eu îmi zic hai să intru și Eu, mă afund în apă și apa trece peste mine. Dar Eu continui mersul pe fundul apei și după ce parcurg 5 sau 6 metri ies și Eu la suprafață. Cei de afară sau alarmat unde sunt și erau bucuroși că am ieșit la suprafață. Voi ține minte toată viața acest mic incident al meu, Eu am apreciat că trec drept râul și aș fi parcurs 4 metri, dar eu am trecut în diagonală și am parcurs 6 metri. În clasa a doua am învățat să înot și în acest caz îmi petrecem mai toată vara la râul Valea Roșiei. Veneam cu vacile și boi pe la ora 10. Mâncam, mai lucram ce avem Eu sarcină fac, iar la jumate la ora 13 plecam la râu.
Cum procedam Eu la râurile, Valea Roșiei, Mureș și Bârzava? Totdeauna stăteam la sore să mă încălzesc și după o jumătate de oră întăram în apă. Valea Roșiei e un râu rece, Eu beam apă din el, iar apa pură. Stăteam în apă cam 25 sau 30 de minute până ce pielea se făcea piele de găină pe mine. După ce mă încălzeam bine și corpul începeatranspire, iar intram în apă circa 30 de minute. La ora patru trebuia să fiu acasămerg cu vacile. Au fost zile când pur și simplu nu putem să mă dezlipesc de Valea Roșiei. Numai vedeam că vine tata sau mama cu bâta după minemă duc cu vacile. Mai totdeuna Eu stăteam la soare în postura Diamant, Bhadrasana sau jumate Lotus, mai jucam și fotbal câteodată. Da veți spune de unde știam Eu acest fapt că e bun? Eu făcând de multe ori aceste alternanțe Soare și apă rece am simțit o puternică revigorare a întregului organism. Acestă purificare care am făcut-o mult timp, pur și simplu ma legat de ea și uneori nu puteam să ies din acestă legătură fără ajutorul părinților. E adevărat că compensam Eu păscutul vacilor pe Dealul cu Vii până la ora 22.
Avem un teren agricol numit Prunduri și era dincolo de apă în Gurbești. Aici veneam de multe ori cu vacile și boi la păscut. Ce am făcut Eu pe malul de la Gurbești mi-am instalat o trambulină, fixată de o salcie. Trambulina era la 50 de metri față de terenul nostru agricol. Și când îmi era cald veneam și făceam baie. Dacă mergeam cu vacile în Părâncești, Dealul Vitici, Iazăr nu putem face baie. Numim acestă trambulină a mea trambulina lui Vasile, acesta datorită faptului că la 50 de metri în amonte era Moara lui Vasalica. Timpul a trecut și la 14 ani am venit la Arad.
Baia pe răul Mureș. Această baie de apă rece și soare o făceam după ora 17 vara și duminica după ora 12. Am procedat ca la Josani, numai că aici stăteam până seara târziu la Mureș, nu mai venea tata și mama cu bâta după mine. Mureșul fiind o apă mult mai caldă, dar era forte tulbure și numai în septembrie era albastră. Cum îmi petreceam timpul aici? Mureșul fiind un râu mare și curgând cu viteză, obișnuiam și Eu să fac înotul pe mijlocul Mureșului pe o distanță de aproximativ jumate de kilometru. Înotători buni făceau tura mare, Eu făceam tura mică. Nu mă îndepărtam mult de haine, totdeuna să fie vizibile de mine din râu. Mai trecem înotul Mureșul dintr-o parte în alta, iar în august la sfârșit putea fi trecut și în picioare. În Mureș stăteam mai mult în apă, era mult mai cald ca Valea Roșiei. Mureșul îmi amplifica mult metabolismul și făcea o puternică presiune asupra corpului. În acest mod Eu veneam prin luna iunie la Mureș prima dată și prin 15 septembrie ultima dată. În acest caz Mureșul îmi strângea mult corpul și pierdeam cam 5 sau 10 kilograme din greutate.

Mare Zeu Vasile, Vasile și interiorul Biserici din Josani și unchiul Gherlan în colțul din stânga jos.

Mare Zeu Vasile, Vasile făcând plajă la Râul Mureș.


Tratamentul la Râul Mureș.
Timpul trece repede, termin Eu profesională, liceul și facultatea la Arad, acesta s-a făcut din ani 1962 și 1976. Dar veni ziua de 6 iulie a anului 1990 când Marea Zeiță Kundalini sa urcat cu mare Putere pe canalul Sarasvati. Puțin istoric cum s-a produs acest fapt, știți dumneavoastră nimic nu se produce din senin. Eu începând din anul 1980 am practicat Pranayama și mantra Yoga cu mantraHA.” o practicam cam jumate de oră pe zi. În anul 1990 în luna martie mi-am zis haipractic Pranayama alternativă timp de 3 ore pe zi. În acest caz Eu am avut o retenție de 40 de secunde, dar erau zile când Kumbhaka era de 50 sau 60 de secunde. După aceia Eu am practicat cele trei mudre, Maha Mudra, Maha Bandha și Maha Vedha să o ridic pe Marea Zeiță Kundalini din Muladhara chakra în Sahasrara. Fiindcă am practicat yoga toată viața am avut succes. Dar Eu nu am avut canalul Sushumna nadi deschis și Marea Zeiță s-a urcat pe Sarasvati Nadi. Cu două săptămâni înainte de 6 iulie eram la râul Mureș și simțeam durere și mișcări în urechea stângă puternice. Am intrat în Mureș până la mijloc și dintr-o dată simt corpul rece de tot, foarte insuportabil. Eram cu un coleg lângă mine și îl întreb cum simte el Mureșul și îmi spunee cald și forte confortabil. Eu nu mai puteam de frig, ies afară din râu să mă încălzesc, totuși observmă încălzesc foarte greu.
Am continuat să i-au diferite medicamente pentru am elimina durerea, dar în loc să o diminueze durerea creștea pe zi ce trece. Și la 6 iulie 1990 am mers la doamna doctor Vamoșiu Ana pentru tratament. În acele momente mă durea urechea stângă foarte puternic și am cerut tratament pentru ureche. Toată acestă chinuială la doctorii e tratată în lecțiile de Pranayama. Am continuat să fac baie în Mureș, dar situația s-a schimbat complet. Stăteam la Soare în postura jumate lotus și în față simțeam o căldură când soarele era puternic. Dar pe spatele meu era un frig de congelator, transpiram totuși de-și îmi era fig. În cărțile de yoga i-se spune transpirație rece, produsă de curenții(Duhul Sfânt din creștinism) Mari Zeițe Kundalini. În acest mod îmi puneam pe spate cămașa, iar cu maieul mă încingeam pe la brâu. În acest fel dacă intram în Mureș simțeam frig mai ales în apa peste 2 metri. Am continuat să fac baie în Mureș și să stau la Soare în aceste condiții vitrege. Totuși începând cu luna august a anului 2006 nu am mai putut sta la frigul din apă Mureșului, era foarte puternic, iar Soarele nu mă mai încălzea. Și începând cu luna august a anului 2006 am renunțat să mai fac baie în Mureș sau să mă duc la plajă la Mureș.

Așa arată azi satul Josani, zona măticilor.

Mare Zeu Vasile, Vasile executând Pranayama.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu