marți, 4 aprilie 2017

Vasile Ivașca. Nașterea poporului Evreu. Isaac, și fiul său Iacov, cei 12 fii ai lui. Iosif este vândut ca sclav în Egipt de frații lui.

Marele Zeu Ganesha, Sponsorul Yogi Noastre.

Mare Zeu Vasile, Vasile în postura Lotus.


Introduc o lecție despre nașterea și înmulțirea poporului Evreu. Înmulțirea poporului evreu din cei 12 fii a lui Iacov. Această lecție este o lecție practică despre felul cum lucrează Maya. Ce mai vreau să adaug, nu înseamnă că după potop Iudei nu s-au înmulțit foarte mult, da s-au înmulțit, dar acei Iudei nu sunt cei aleși. Numai cei cu „Mare Merit Religios” sunt Cei Aleși. Așa cum Eu v-am spustată-l meu pentru sămânța de porumb, partea de cocean de la vârf o dădea la găini și numai sămânța de la mijloc în jos o dădea la semănat(sămânța sănătoasă și mare). Tot așa și Marea Zeiță Kundalini, pe marea masă de Iudei îi transformă în musulmani de azi. Deci numai cei care sunt aleși de „Iehova sunt Poporul Ales.
Explicarea unor termeni din religia ebraică și Yoga Noastră. 1. Iehova este Ființa Supremă la evrei, cel care emană acestă lume în șase zile, iar a șaptea zi El se odihnește. Iehova este alcătuit din Spirit. Deci Iehova este viu, se mișcă, este etern, veșnic, etc. Deci Iehova este fundamentul acestei lumi(creații) și cel care emană această lume. În Yoga Noastră cea care emană lumea în șase zile este Marea Zeiță Kundalini și a șaptea se odihnește. Marea Zeiță este alcătuită din CHIT. Numai că cele șapte zile sunt chakr-ele: 1. Sahasrara, 2. Ajna, 3. Vishuddha, 4. Anahata, 5. Manipura, 6. Svadhisthana, 7. Muladhara. În chakra Muladhara se odihnește Marea Zeiță. Să nu facem o confuzieMarea Zeiță se odihnește ca oameni. Nu și Nu Ea stă numai liniștită. Eu o am trezită puternic pe Marea Zeiță din 6 iulie 1990 și nu a stat nici o clipă, Ea vibrează în mine cu o frecvență de 70 de bătăi pe minut, etern și pentru totdeauna. Nu mai poate fi oprită de nimeni. Deci Mami Kundalini este aspectul dinamic al creației. Tati Shiva nu apare în religia evreilor. Tati Shiva este format din CHIT și este aspectul static al creației, nu poate fi mișcat de nimeni. Tati Shiva este totdeauna dincolo de mentalul uman, mentalul uman nu îl poate atinge. Deci Tati Shiva emană pe Mani Kundalini, Pranava OM, Prana Shakti și programele subtile de funcționare a creației. Marii Zei sunt cei care transformă Pranava OM(vibrația fundamentală) în materie subtilă și după aceia în materie grosieră. Despre CHIT pot afirma că nu poate fi înțeleasă de ființele umane. Cea care suferă transformări este Pranava OM. După ce suferă această transformare făcută de Mari Zei, materia grosieră se degradează se arde și iar ajunge în Pranava OM. Deci Pranava OM este forma de echilibru dinamic(vibrează în continuu) al materiei. Mari Zeii sunt singuri care pot transformă o vibrație (Pranava OM) în materie subtilă și după aceia în materie grosieră. Dumneavoastră nu puteți transforma o vibrație electronică într-un kilogram de zahăr.





Mare Zeu Vasile, Vasile în postura Vrkasana.

Dansul lui Tati Shiva.

Ce sunt de fapt cele 12 Semeții?
Apariția poporului evreu. Primi oameni care au apărut la evrei sunt Adam și Eva. După aceia copii lor Cain și Abel. Deci să nu facem o confuzie Adam a fost primul om întrupat, numai în religia evreilor Adam și Eva sunt primi oameni. În India Zeul Rama a fost pe pământ acum 8000 de ani, Zeul Krshna acum 6000 de ani. Să nu facem o confuzielumea a început cu poporul evreu. Deci cele patru Vede erau cunoscute în India acum 8000 de ani. Deci cu Adam și Eva începe „Păcatul Primordial și Religia Iudaică.” În cronologia poporului evreu apar: Set, Noe, Iafet, Ham, Avram. O dată cu apariția lui Avram apare Primul Patriarh a poporului evreu. Între Iehova și Avraam are loc un legământ prin care Avraam este înștiințat că va fi tatăl multor popoare. În timpul lui Avram are loc nimicirea Sodomei și Gomorei. Nepotul lui Avram este Lot. Fiul lui Avraam este Isaac. Copii lui Isaac sunt Iacov și Esau. În continuare voi vorbi despre Iacov. Iacov are un vis în care Iehova îl anunță că sămânța sa va fi ca pulberea pământului se va înmulți foarte mult. La acest legământ Iehova îi spune lui Iacov să aibă încredere în El că va fi păzitorul poporului Iudeu în orice moment. În acest mod evrei au acum trei nume, Evrei, Iudei și ultimul Izraeliți.
Apariția celor 12 Semeții ale poporului Iudeu. Ajuns la vrâsta însurători Iacov caută se însoare cu o fată din semeția lui Avram. A plecat spre răsărit la Laban care este fratele mamei sale Rebeca. Iacov se căsătorește pe rând cu cele două fiice ale unchiului său, Leea și Rahela. Copii lui Iacov cu soția Leea sunt: Ruben, Simion, Levi, Iuda, Isahar, Zabulon și fiica Dina. În total Iacov cu Leea au avut 6 băieți și o fată. Cu roaba lui Rahela Bilha fii Dan, Neftail, cu roaba lui Leea Zilpa fii Glad, Așer. Cu Rahela fii Iosif și Beniamin la a cărui naștere moare Rahela. Toți acești copii se nășteau în casa lui Laban socrul său. După un anumit timp Iacov îl părăsește pe Laban și se întoarce în Canaan. Ajunși în Canaan Iacov se ocupa mai mult cu creșterea oilor și agricultura, deci cei 12 fii ai săi erau păstori ai turmei sale. Iosif fiul iubit. Fii lui Iacov sunt totuși 6 frații de aceiași mamă, iar șase au mame diferite. Între ei erau totuși puncte de vedere diferite. Cearta începe în sânul copiilor datorită faptuluibătrânul Iacov îl iubea și favoriza mai mult pe Iosif. Iosif mai spunea tată-lui său despre comportamentul urât și pe a locuri murdar a celor 6 fii a lui Leea. Deci fiind de la aceiași mamă ei formau un clan conducător între cei 12.
Apariția Sclavagismului. Această orânduire apare în Egiptul antic. În acest caz avem relatat în Biblie sclavia lui Iosif. Pot spune și pot afirmaIosif este cel mai celebru Sclav. Da și evrei practicau sclavia în acest sens dau exemplu sclavele: Agar, Bilha, Zilpa, etc. Toți copii născuți din aceste sclave nu sunt sclavi ci egali în drepturi cu ceilalți fii a lui Iacov. Deci și evrei practicau sclavia, dar fiind puțin au căutat să-i asimileze pe acești sclavi.


Mare Zeu Vasile, Vasile execută Pranayama alternativă.

Mare Zeu Vasile, Vasile în starea de Beakunva.


Genealogia poporului evreu.
Cei 12 Frați sunt de facto strămoșii poporului lui Israel. La prima vedere am ziceacești frați sunt sfinți, oare așa să fie? Și acum o întâmplarelămurim acest fapt. Iacob ajunge cu turmele, soțiile și copii lui în cetatea Sihem din Canaan. A ocupat un ogor unde și-a instalat tabăra. La urmă prin învoială a cumpărat ogorul de la fii lui Hamor, cu o măsură de bani. Pe locul respectiv, a ridicat un altar care să arateIehova este Dumnezeul poporului lui Israel. În acel timp Dina fiica lui Iacov iese să viziteze tabăra este zărită de Sihem, fiul cel mare a hevitului Hamor, domnitorul țări. El pune mâna pe ea și se culcă cu ea, violând-o. Totuși Sihem se duce la tatăl lui și îi cere permisiunea de ase căsători cu Dina. Fapta de viol se răspândește foarte rapid și tot clanul lui Iacov află. În acest sens Hamor s-a dus la Iacov să o ceară în căsătorie pe Dina pentru fiul său Sihem. Hamor se tocmește cu fii lui Iacov spunându-le că le va da o mare bogăție numai să accepte căsătoria. Totuși fii lui Iacov nu acceptă căsătoria Dinei numai cu condiția ca fii lui Hamor trebuie să fie se Circumciși. Acest fapt de a fi circumciși este acceptat cu multă ușurință de Hamor, Sihem și fii lui. În secret clanul celor 6 se gândesc cum să-l omoare pe Hamor și fii lui. Se face circumcizia la totă familia lui Hamor. Când încă nu erau vindecați complet, Iacov, Simion și Levi își i-au săbiile și omoară toți bărbați din familia lui Hamor.
Concluzie la cele întâmplate. Hamor este principalul vinovat că a avut încredere în Iacov și fii lui. El trebuiafacă circumcizia numai unui singur om și după acea el să se vindece și următorul să facă circumcizia. Știți cum e „Graba strică treaba. În acest fel printr-un act criminal fii lui Iacov s-au îmbogățit peste noapte. Eu acest clan de 6 fii lui Leea, i-am denumit de mult clan criminal și nu m-am înșelat, faptele confirmă acest lucru. Referitor la circumcizie Eu zic să nu o faceți e un lucru rușinos în Yoga Noastră. La evrei așa le-a cerut Mami Kundalini este semnul Ei în poporul iudeu Dumneavoastră când întâlniți s-au discutați cu o persoană, trebuie să știți cărei gune aparține în mod obligatoriu. Dacă e guna sattvaaveți încredere în acea persoană. Dacă este guna rajaaveți puțină îndoială în acea persoană s-ar putea să vă mintă și să vă păcălească. Numai după o verificare atentă să-i dați încredere. Dacă este guna tamas să aveți o maximă îndoială în acea persoană. În guma tamas sunt cei mai mulți escroci, bandiți, violatori, criminali, etc. Trebuie să verificați atent persoana respectivă, totuși în guna tamas sunt și oameni foarte iubitori și foarte darnici. Am avut și Eu mulți oameni din această gună care m-au iubit mai mult decât cei din sattva guna. Trebuie să vă dezvoltați multe puteri yoghine ca să apreciați oameni după trăsăturile figuri și corp. Nu este permis să vă lăsați înșelați de aceste gune inferioare. Minciuna, ipocrizia, crima, etc sunt elementele sale de a domina lumea. Ori cât ar spune Mami Kundalinipoporul evreu e un popor sfânt, clanul celor 6 e un clan criminal și prim mârșăvie omoară fii lui Hamor. Faptele confirmă acest lucru Mami Kundalini, Sihem a iubit-o pe Dina cu sinceritate. Și totuși Dumneata ai acceptat acestă crimă pentru a mări poporul Iudeu cu soțiile și copii lor.

Mare Zeu Vasile, Vasile în postura Lotus.

Simbolistica chakrei Vishuddha.



Iosif și visurile lui. Frații lui îl vând ca sclav în Egipt.
Visurile lui Iosif. În acest fel cei șase fii a lui Leea au observat comportamentul de o mai puternică iubire părintească a lui Iacov față de Iosif și au căutat prin orice mijlocînlăture acest comportament a lui Iacov. Primul vis. Care suna astfel, eram noi toată familia la legatul snopilor în mijlocul câmpului și la un moment dat snopul lui Iosif s-a ridicat și a stat în picioare și snopi celor 11 frați l-au înconjurat și s-au aruncat cu fața la pământ înaintea snopului său. Cei șase frați care formau un clan de conducere între frații, au înțeles rapid visul. Și i-au spus lui Doar n-ai să fii tu împărat sau stăpân peste noi.” Și astfel ura Clanului se accentua față de Iosif. Al doilea vis. Iată am mai visat un vis! Soarele, luna și unsprezece stele se plecau cu fața la pământ înaintea mea. Visul a fost rapid înțeles de tată-l său și frații lui, Iacov l-a mustrat, dar frații l-au urât și mai mult.
Iosif este vândut ca sclav în Egipt de către clanul celor șase. Într-un din zile Iosif este trimis de tată-l său să facă vizită fraților săi și să se informeze despre modul cum pasc turmele și situația lor de sănătate ca un tată grijuliu. De obicei frații să-i pășteau turma în Sihem, dar nu îi găsește acolo și vede un om pe care îl consultă și află de la el unde sunt frații lui cu turmele. Pe drum el este observat de frații lui datorită unei haine pestrițe. Frații fac sfat cum să îl omoare pe Iosif, „Făuritorul de vise cum era poreclit acum de ei.” Totuși între frați se dă o luptă de idei cum să săvârșească omorul. Frați ajung la o concluzie parțială, să îl omoare și să-l arunce într-o groapă, iar la tată-l lor să spună că a fost omorât de fiarele sălbatice. Totuși fiindcă este o adunare de cele trei Gunevedem cum se manifestă ele între frații lui Iosif. Primul care reacționează este Ruben la acestă gună tamas privind moartea lui Iosif. Ruben spune de ce să-l omorâm este fratele nostru, să nu vărsăm sângele nostru, i-a aruncați-l în groapa aceia, dar să nu-i faceți nimic rău. Prin această strategie Ruben voia ca după aceiavină să îl scoată din groapă pe Iosif să-l ducă acasă. Între timp Iosif sosește la frații lui, care îl dezbracă de haina pestriță și îl aruncă în groapă. Între timp din Galaad sosește o caravană de imaeliți, cu cămile și cu multe mirodenii, care mergea în Egipt să le vândă. Cel care vine cu o nouă strategie acum este Iuda și acesta le spune fraților săi, că nu vor câștiga nimic prin omorârea lui Iosif, hai să-l vindem și câștigăm bani pe el. Iosif este vândut cu douăzeci de sicli de argint la imaeliților care îl duc în Egipt și îl vând ca sclav. Deci Iuda este guna raja și îi dă o șansă lui Iosif conform legi karmei.
Concluzie la Iosif și frați lui. Prima dată despre Visele lui Iosif. Pot afirma că Iosif este un copil cuminte care își iubește frații de-și aceștia îl urăsc și vor cu tot dinadinsulscape de el. Iosif este un copil naiv și spune tot ce gândește fraților lui, el crede că frații lui îl iubesc ca frații. El nu bănuiește niciodatăacești frați vor să-l omoare. Iar iubirea lui Iacov față de Iosif a fost observată de fii lui, care au devenit geloși pe Iosif. Cum au acționat cele trei gune: Sattva, Raja și Tamas în cazul lui Iosif. Eu v-am spus cum acționează împreună aceste gune, dar o mai repet. Se zice că erau trei bandiți și prind un om bogat în pădure. Îl jefuiesc de bunuri, dar se hotărăsc să îl lege de un pom să moră acolo legat. Ajunși în oraș cei trei bandiți se despart să nu fie recunoscuți de orășeni. Sattva guna vine pe ascuns și eliberează pe bogătaș. În cazul nostru vedemRuben este sattva guna și caută să îi elibereze pe Iosif. Totuși în joc intră raja guna prin Iuda care nu vrea moartea fratelui său Iosif, dar nici nu îl vrea în familia clanului lor de 6 conducători. Și astfel Iosif este vândutașa-i mai bine pentru toți frații.


Simbolistica chakrei Anahata.

Mare Zeu Vasile, Vasile în postura Bhadrasana.


Și acum să lămuresc cum Maya(deci Mami Kundalini) face și înmulțește acest popor Iudeu.
Locul ales este Canaan. Ori unde în lume evrei s-ar afla Canaan este patria lor. Înmulțirea poporului Iudeu. Primul fapt este că Iacov are 12 copii și o fată, deci mulții copii. Dacă Iacov și copii lui ar fi rămas în țara Canaan ar fi dus o viață grea plină de suferințe. În acest mod evrei ar fi în continuu în luptă cu popoarele migratoare pentru pășunat și loc lângă apă. În acest fel Maya elaborează o strategie ascunsă pentru ca poporul evreu să se înmulțească. Deci pot afirma că avem următoarele puncte elaborate de Maya în cele spuse de mine în acestă lecție de înmulțire poporului evreu. Aceste puncte sunt: 1. Iacov are 12 fii și o fiică deci mulții copii; 2. Copii lui omoară fii lui Hamor, de-și Iacov nu este de acord; 3. Femeile din familia lui Hamor sunt absorbite în poporul lui Israel, deci sunt mai mulți acum; 4. Mami Kundalini(Maya) acceptă ca această unire să se facă prin crimă; 5. Iosif este un copil naiv, el nu vede invidia fraților și nu știe să se protejeze; 6. Totuși Mami Kundalini(Maya) îi trimite vise lui Iosif foarte clare și ușor de ghicit de frații lui; 7. Iacov este un patriarh a poporului evreu, dar e lipsit de intuiție, scapă de sub controlul său, clanul celor 6 criminali(mai puțin Ruben); 8. Iosif este prins și aruncat în groapă; 9. Sattva guna are un plan de eliberare a lui Iosif prin Ruben, dar eșuează; 10 Guna raja intervine prin Iuda și îl vinde pe Iosif. 11. Iosif este dus în robia Egipteană; 12. Ruben duce haina pestriță cu sânge la bătrânul Iacov. 12. Bătrânul Iacov acceptă verdictul, pentru că nu are ce face.
Despre Iacov. Bătrânul Iacov nu are un informator între ei, deci este lipsit de informare ce se petrece cu fii lui. Iosif este singurul care la informat, dar acum e vândut. Iacov niciodată nu și-a urmărit cum copii pasc vitele se mulțumea numai cu ce spun copii lui. Și astfel gune-le raja și tamas pun stăpânire pe familia lui Iacov. El nu poate să iasă din acestă mizerie decât cu ajutorul lui Mami Kundalini.
Despre mine Mare Zeu Vasile, Vasile și copilăria mea. Voi puncta numai câteva aspecte, pentru mai multe lămuriri vă uitați la Examene din satul Josani. Practic yoga de la vrâsta de 7 ani la Josani pe pășunile satului, pe Dealul cu Vii și proprietățile familiei. Așa cum v-am spun Eu am venit din întruparea Indiană cu starea de Nirodhika realizată și cele 7 puteri care o însoțesc. Primul punct. Copii și oameni mari văzând că Eu când stau jos, totdeauna stau în postura jumate Lotus sau diamant, sau coalizat împotriva mea. Și m-au ponegrit prin cuvinte murdare în fel și chip. Totuși rareori s-a ajuns la bătăi. Cei care mă prigoneau erau copii, oameni maturi și chiar mai bătrâni. La 7 ani vin și Eu în fața Biserici din Josani. Și nici nu ies bine pe poartă că lumea adunată începe să strige(cânte) „Visul Pizdei, Visul Pizdei, Visul Pizdei(așa strigau cei mici),” „Mațul Curului, Mațul Curului, Mațul Curului(așa strigau cei mari, bărbații),” „Mățăgui, Mățăgui, Mățăgui(așa strigau bătrâni).” Și în aplauzele acestui „Imn solemn” îmi făceam și Eu apariția în fața Biserici. Punctul doi. Oameni adunați în fața Biserici din Josani l-au pus pe tata-l meu, Ivașca Gheorghe, să mă urmărească ce fac Eu și să le raporteze lor aceste fapte. O să spuneți că tată-l meu era un novice în urmărire nici prin gând era un specialist. Sunt urmărit de tată-l meu ce fac, de ce stau în acea postură și ce fac Eu în acea postură. Și numai îl simțeam că vine, venea prin spate ori ieșea din pădure sau din lanul de porumb. Și venea la mine totdeauna prin spate, uita cum stau și nu avea ce să îmi zică. Iar la oameni adunați în fața biserici el le ziceaStă și el așa.” Ne știind ce este yoga nu avea ce să îmi zică. Punctul trei. Știți dumneavoastră că și Eu am făcut lucruri rele și urâte. Atunci când am aruncat cu ouă clocite pe mineri care veneau de la Băița Ștei, ajuns acasă tatăl meu mi-a zisvoi ați fost aceia.” Și după aceia a căutat să mă lămurească că a fost un fapt urât. Iar Eu luându-mi acel angajament(vă uitați la lecția respectivă) și pe care l-am respectat toată viața.

Mare Zeu Vasile, Vasile în diferite posturi de Pranayama.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu